گروه آموزش طراحی سایت 16 اردیبهشت 1393 بدون نظر 328 بازدید آموزش طراحی سایت

به نام خدا

وقتی شما به شکل حرفه ای تری بخواهید با فتوشاپ کار کنید بعضا مشاهده خواهید کرد که نیاز دارید تا فضای کاری شما در فتوشاپ یک چیدمان خاصی از پلت ها رو داشته باشد شاید دوست داشته باشید پلت رنگ ها سمت چپ باشد و لایه ها وسط باشد و یا هرکدام از این موارد. فتوشاپ هریک از این امکانات را در اختیار شما قرار می دهد:

جابه جایی پلت ها

ممکن است مجددا بخواهید همان چینش ابتدایی خودتان را در فضای کاری داشته باشید.در تصویر زیر می بینید که چگونه می توان دوباره فضای کاری خود را به همان صورت ابتدایی یا پیش فرض تنظیم شده فتوشاپ در آورد:

Window >> Workspace >> Reset Essentials

باز گرداندن پلت ها به شکل اولیه

فتوشاپ یک سری چینش های خاصی از پلت ها را به صورت پیش فرض در نظر گرفته که شما می توانید از آن استفاده کنید برای مشاهده آنها بروید به:

Window >> Workspace >> Design

می بینید که یک چینش جدیدی در قسمت سمت راست تصویر به شما نشان می دهد:

Design چینش پیشنهادی فتوشاپ

حالا ممکنه بخواهید یک workspace (فضای کاری) دلخواه برای خودتان داشته باشید. مثلا ممکن است بخواهید Workspace خود را مانند تصویر زیر بچینید:

آموزش workspace

تصویر زیر به شما نشان می دهد که چگونه یک Workspace (فضای کاری) دلخواه برای خود درست کنید (جدا از فضاهای کاری ای که فتوشاپ بصورت پیش فرض در اختیار شما قرار میدهد).

از منوی Window در فتوشاپ بروید به:

Workspace >> New Workspace

آموزش Workspace  جدید

زمانی که گزینه ی New Workspace را کلیک کنید پنچره ای به صورت شکل پایین برای شما ظاهرمی شود که شما می توانید در (Name) اسم دلخواه خود را بنویسید و روی دکمه Save کلیک کنید. می بینید که به همین راحتی برای خود یک Workspace جدید به وجود آورید:

نام Workspace

البته در قسمت Option bar نیز شما می توانید به Workspace دسترسی داشته باشید:

دسترسی به workspace به وسیله Option bar

فرض کنید می خواهید Workspace دلخواه خود را که ذخیره کرده اید حذف کنید. دقت به این نکته ضروری است که هروقت می خواهید Workspace خود را حذف کنید یک Workspace دیگری را انتخاب کنید بعد Workspace خود را حذف کنید به علت اینکه زمانی که شما روی Workspace خود باشید فتوشاپ آن را به عنوان فعال می شناسد گزینه های دیگر را برای شما در هنگام حذف می آورد.در تصاویر زیر نحوه ی انجام این کار را به شما عزیزان کامل نشان می دهیم که بهتر متوجه شوید.

همین طور که در عکس مشاهده می کنید فلش روی onliner Workspace یک تیک کوچک کنار آن دارد که همه ی ما می دانیم به این منظور است که Workspace ما به اینگونه چیده شده است. حالا اگر شما روی گزینه ی Delete Workspace کلیک کنید

حذف workspace

می بیند که Delete Workspace گزینه دیگری را به شما نشان می دهد به این علت که فتوشاپ Workspace شما را به عنوان فعال می داند:

روش حذف Workspace

باید در اینجا بیایید Workspace دیگری را انتخاب کنید تا Workspace قبلی شما غیر فعال شود و بعد Delete Workspace را کلیک کنید:

روش حذف Workspace 1

حالا همان طور که در تصویر مشاهده می کنید Workspace دلخواه شما در Delete Workspace ظاهر شد:

روش حذف 3Workspace

نظرات کاربران (0)