مقایسه دقیق بر روی بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS)

سیستم مدیریت محتوا (CMS) چیست؟ CMS مخفف Content Management System و به معنای سیستم نرم افزاری است که به کمک آن محتوا مدیریت شود می گویند. هر سایت اینترنتی نیازمند یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) میباشد که به کمک آن بتوان بدون وارد شدن به محیط برنامه نویسی محتوای سایت را برای داشتن بهترین سیستم فروشگاهی ایجاد کرد.

به کمک سیستم مدیریت محتوا (CMS) شما میتوانید ظاهر و چیدمان قالب سایت را عوض کنید. بهترین سیستم فروشگاهی دارای بخش‌های پایه‌ای برای اضافه کردن مطالب، ایجاد پیوندها، ثبت نظرات، دسته بندی مطالب، ارسال مطالب (متنی، تصویری، صوتی و چندرسانه‌ای) در اختیار صاحبان سایت‌ها قرار می‌دهد.

اهمیت سیستم مدیریت محتوا (CMS) در راه اندازی وبسایت

پروسه توسعه‌ی سیستم های مدیریت محتوا

کاهش هزینه ها با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا

دلایل قانع کننده برای استفاده از سیستم مدیریت محتوا (CMS)

معیارها و عملیات ایجاد محتوا برای داشتن بهترین سیستم فروشگاهی

سیستم های مدیریت محتوا متن باز (open source) یا اختصاصی

کدام سیستم مدیریت محتوا (CMS) از امنیت بیشتری برخوردار است؟

چند سیستم فروشگاهی مدیریت محتوا در بازار وجود دارد؟

10 سیستم مدیریت محتوای محبوب بازار

وردپرس WordPress

جوملا Joomla

دروپال Drupal

اکسپرشن انجین Experessionengin

تکست پترن Textpattern

کانتائو Conato – با نام رسمی Typolight

سیلوراستریپ Silverstripe

آمبراکو Umbraco

کانسرت concrete 5

کاشی سی ام اس Cushycms

نتیجه گیری: کدام سیستم مدیریت محتوا (CMS) بهتر است

مقایسه دقیق بر روی بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS)

اهمیت سیستم مدیریت محتوا (CMS) در راه اندازی وبسایت

مقایسه دقیق بر روی بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS)

بعد از خرید هاست و دامنه، برای راه اندازی یک وبسایت ” سیستم مدیرت محتوا ”  جزء ملزومات اصلی می باشد و از اهمیت بالایی برخوردار است. مگر اینکه قصد داشته باشید سایت خود را به روش ایستا (استاتیک) مدیریت کنید.

سیستم های مدیریت محتوا بر اساس زمینه فعالیت آنها به چند دسته متفاوت تقسیم می شوند. در بعضی زمینه ها به صورت اختصاصی cms هایی نوشته شده، که امور مربوط به مدیریت سایت را راحت تر می کنند.

سیستم های مدیریت محتوا برای تمامی زبان های برنامه نویسی تحت وب نوشته شده اند و هر کدام مختص آن زبان می‌باشد و نمی توان از یک سیستمی که بر پایه php نوشته شده است را برای سایتی با برنامه نویسی ASP.net استفاده کرد.

بهتر است بدانید که سیستم مدیریت محتوا (CMS) امروزه از یک اسکریپت ساده جهت افزودن محتوا بزرگتر است و قابلیت‌های زیادی را مانند ساخت صفحات داخلی سایت ، اضافه کردن قابلیت‌های بیشتر توسط افزونه‌ها و ماژول‌های خارجی و … در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

بیشتر سیستم های مدیریت محتوا به صورت رایگان و تجاری در اینترنت عرضه می گردند و یا هر شخص میتواند با توانایی‌ها و دانشی که از برنامه نویسی دارد یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) ساده و ابتدایی برای خود طراحی کند.

پروسه توسعه‌ی سیستم های مدیریت محتوا

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی

یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) توسط یک شرکت یا گروهی از برنامه نویسان و توسعه‌دهندگان به صورت متن‌باز نوشته و توسعه پیدا می‌کند. توسعه‌ی گروهی نکات مثبت زیادی برای سیستم با خود به همراه می‌آورد. از نتایج مهم توسعه گروهی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش سرعت توسعه
  • کشف سریع‌تر اشکال‌های موجود
  • بهینه‌سازی بهتر امنیتی و کاربردی

کاهش هزینه ها با استفاده از سیستم های مدیریت محتواسیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی

یک CMS می تواند تمام نیازها برای طراحی یک سایت اینترنتی را در قالب، قابلیت های پیشفرض یا با استفاده از افزونه‌های متنوع، در اختیار صاحبان سایت‌ها قرار دهد. استفاده از CMS درطراحی سایت باعث می‌شود هزینه‌ی پیاده‌سازی و طراحی و همچنین زمان مورد نیاز برای این فرآیند، در برابر با طراحی سایت سفارشی به شکل چشم گیری کاهش یابد.

دلایل قانع کننده برای استفاده از سیستم مدیریت محتوا (CMS)

استفاده از سیستم مدیریت محتوا (CMS) در بیشتر سایت‌ها قابل انجام و در بسیاری از موارد بهترین گزینه‌ی موجود است فقط کافیست قالب سایت را با سیستم مدیریت محتوا (CMS) مورد نظر خود هماهنگ کنید.

برنامه‌نویسی بعضی از امکانات موجود در سیستم مدیریت محتوا (CMS) ها که سال‌ها بر روی آن تلاش و توسعه انجام شده، توسط یک تیم یا شرکت‌ نرم‌افزاری تقریبا خیلی سخت و زمانبر و غیر ممکن است.

برخی از سیستم مدیریت محتوا (CMS) های موجود در بازار بیش از ۱۰ سال سابقه‌ی توسعه و بهینه‌سازی را دارند و همیشه در حال به‌روزرسانی هستند. رسیدن به این مرحله و شرایط پایداری با هر روش و هر منابعی کاری بسیار سخت است.

معیارها و عملیات ایجاد محتوا برای داشتن بهترین سیستم فروشگاهی

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهیاپراتورهای وب سایت به سیستم مدیریت محتوا (CMS) وابسته می باشند تا ایجاد و انتشار محتوای آنلاین برای ساخت بهترین سیستم فروشگاهی به راحتی انجام شود.

یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) خوب به کاربران اجازه ایجاد و مدیریت محتوا برای ساختن بهترین سیستم فروشگاهی بدون دانش برنامه نویسی می دهد.

معیارهای اصلی انتخاب یک ویرایشگر WYSIWYG بصری قابلیت پیش نمایش و املا، قابلیت های وارد کردن عناصر غیر متنی مثل ویدیوها، انیمیشن ها یا محتوای صوتی و همچنین یک تابع جستجو با جستجوی متن کامل است.

برای ارائه وب سایت با ناوبری به محتوای مربوطه، سیستم مدیریت محتوا (CMS) باید یک سیستم برچسب زدن داشته باشد که با توجه به کلمات کلیدی معنی دار بتواند محتوا را سازماندهی کند.

اگر داشتن بهترین سیستم فروشگاهی تمرکز اصلی است، لازم است سیستم مدیریت محتوا (CMS) از ویژگی های فروشگاهی پشتیبانی کند و صفحه های های بازخورد محصولات فروشگاه یا قابلیت مقایسه محصولات را فراهم کند.

کاربرانی که می خواهند بهترین سیستم فروشگاهی را پیاده سازی کنند باید اطمینان حاصل کنند که محتوا را می توان در زبان های مختلف عرضه کرد.

سیستم های مدیریت محتوا متن باز (open source) یا اختصاصی

نرم افزار متن باز یا منبع باز به نرم افزاری گفته می‌شود که کد منبع (source code) آن توسط هر کسی قابل مشاهده، ویرایش و توسعه است. یعنی برنامه‌نویسان می توانند با دستکاری و ایجاد تغییر در بخشی از نرم‌افزار یا برنامه عملکرد آن را تغییر دهند. برنامه‌نویسان رایانه که به کد منبع نرم‌افزار دسترسی دارند، میتوانند اشکالات آنرا رفع و یا ویژگی‌های جدیدی نیز به آن اضافه نمایند تا عملکردی بهتر داشته باشد.

کد منبع برخی از نرم افزارها به صورت اختصاصی، فقط توسط شخص، تیم و یا سازمان ایجاد کننده آن قابل رویت، تغییر و انتشار می‌باشد. افراد اینگونه نرم‌افزارها را اختصاصی (proprietary) یا متن بسته (closed source) می‌نامند.

کدام سیستم مدیریت محتوا (CMS) از امنیت بیشتری برخوردار است؟

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی
ایمن بودن یکی از اصلی ترین معیارها در انتخاب CMS متن باز یا اختصاصی

از عوامل اصلی تصمیم گیری برای انتخاب یک سیستم مدیریت محتوا (CMS)، خدمات و پشتیبانی آن سیستم می باشد. شرکت های کوچک و متوسط نمی توانند هزینه ای را برای خدمات آژانس های حرفه ای در طراحی، پیاده سازی و نگهداری وب پرداخت کنند.

ایمن بودن یکی از اصلی ترین معیارها در انتخاب سیستم مدیریت محتوا (CMS) متن باز یا اختصاصی می باشد؛ در سیستم های متن باز منابع در قالب تم ها، پلاگین ها و بروز رسانی های منظم ارائه می شوند. در سیستم های مدیریت محتوا فوق تعداد کاربر و توسعه دهنده ها بسیار زیاد است و کاربران را با اطلاعات و مستندات لازم کمک می کنند.

همه این سیستم ها دارای برنامه های انتشار عمومی، به روز رسانی نرم افزار به طور منظم و یک پروتکل امنیتی شفاف هستند. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی که فکر می کنند سیستم های مدیریت محتوای رایگان از امنیت کافی برخودار نمی باشند هستید سخت در اشتباه هستید. چرا که:

دفتر امنیتی فدرال آلمان در سال 2013 تایید کرد که نرم افزار متن باز بخوبی میتواند با امنیت نرم افزار اختصاصی Proprietary رقابت کند. در میان این سیستم ها جوملا ، وردپرس و دروپال ذکر شده است. نتیجه گیری حسابرسان Auditors: در تمام راه حل های متن باز مورد بررسی قرار گرفته شده اجرای فرآیندهای امنیتی پیشرفته بوده و در بیشتر موارد حتی بهتر از محصولات تجاری بوده است. استفاده از آنها در ساخت وب سایت حرفه ای بسیار توصیه می شود.

چند سیستم مدیریت محتوا (CMS) در بازار وجود دارد؟

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی

دنیای سیستم های مدیریت محتوا مانند جنگلی بسیار بزرگ و متنوع است . در حال حاضر بین 250 تا 350 برنامه مختلف در این زمینه در بازار وجود دارد.از ابزار ها با افزونه های ساده گرفته تا سیستم های تجاری گران با قابلیت های بی پایان.

با توجه به تمام موارد بالا، فهمیدن این که کدام نوع از این سیستم ها به نیاز های شما برای رسیدن و داشتن بهترین سیستم فروشگاهی، کمک می کند. برای آشنا شدن با بهترین سیستم های مدیریت محتوا با آنلاینر همراه باشید.

  1. وردپرس WordPressسیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی
  2. جوملا Joomla
  3. دروپال Drupal
  4. اکسپرشن انجین EXPRESSIONENGINE
  5. تکست پترن TEXTPATTERN
  6. کانتائو CONTAO – با نام رسمی TYPOLIGHT
  7. سیلوراستریپ SILVERSTRIPE
  8. آمبراکو UMBRACO
  9. کانسرت concrete5
  10. کاشی سی ام اس CUSHYCMS

 

1) سیستم مدیریت محتوا (CMS) وردپرس WordPress

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی
سیستم مدیریت محتوا (CMS) وردپرس WordPress

در سال های قبل صحبت های زیادی در خصوص ماهیت سیستم وردپرس و امکان دسته بندی آن به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) وجود داشت چرا که ساختار این سیستم معرف یک پلت فرم وبلاگ نویسی بود.

این کش مَکش ها زمانی کم شد که از وردپرس در طراحی وب سایت های ساده ی چند صفحه ای بروشور مانند که وبلاگ هم نبودند استفاده شد. و در نهایت ساخت شبکه های اجتماعی پیشرفته و قدرتمند از طریق پلاگین های این سامانه باعث شد این مباحث برای همیشه ختم شوند.

امروزه هزاران قالب، پلاگین و ویجت به منظور افزایش قابلیت های وردپرس وجود دارد. همچنین بزرگتر شدن انجمن توسعه دهندگان این سامانه به این معناست که دستیابی به آموزه ها و اطلاعات مورد نیاز جهت بهره گیری از این سیستم به راحتی می باشد. همچنین شما میتوانید با نصب افزونه ووکامرس وردپرس خود را برای ساختن بهترین سیستم فروشگاهی ارتقا بدهید.

ووکامرس چیست ؟

ووکامرس افزونه ای نوشته شده با زبان php و مبتنی بر وردپرس است؛ که به شما اجازه ایجاد یک فروشگاه تمام عیار را میدهد.

بیشتر بخوانید: آموزش راه اندازی و نصب ووکامرس محبوب ترین فروشگاه ساز دنیا

مزایای وردپرس:

  • انجمن بسیار بزرگ توسعه دهندگان همراه با مستندات و آموزش های قابل دستیابی
  • ایجاد هر گونه وب سایت با بهره گیری از پلاگین های رایگان و غیر رایگان و قالب های سفارشی شده
  • محیط مدیریتی کاربر پسند

معایب وردپرس:

  • پیچیدگی برای طراحی سایت های ساده و ابتدایی
  • آسیب پذیری امنیتی وب سایت های راه اندازی شده از طریق این سامانه بدون اعمال تنظیمات مورد نیاز
  • نبود پشتیبانی رسمی برای این سیستم به گونه ای که ممکن است برخی مشکلات و سوال ها بی پاسخ باقی بماند.

موارد استفاده از وردپرس:

  • طراحی وبلاگ و یا وبسایت های شخصی
  • وب سایت های دانشگاهی
  • وب سایت عکاس ها
  • وب سایت های معرفی مشاغل
  • وب سایت هایی با محتوای تجارت الکترونیک

 

2) سیستم مدیریت محتوا (CMS) جوملا Joomla 

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی
سیستم مدیریت محتوا (CMS) جوملا Joomla

جوملا سیستمی است که در طراحی وب سایت های شرکت ها و موسسات برجسته ای چون MTV، دانشگاه هاروارد و IHOP مورد استفاده قرار گرفته است. این CMS برای طراحی سایت هایی با محتوای مدیریتی مناسب است.

برای مثال سایت Citibank با  جوملا راه اندازی شده است. جوملا برای طراحی هر نوع وب سایت اعم از وب سایت های معمولی تا وب سایت های بسیار پیچیده بسیار مناسب است. جوملا دارای یک انجمن بسیار بزرگ از طراحان و برنامه نویسان قالب و توسعه دهندگان افزونه است، سهولت در دستیابی به پلاگین ها و افزونه های مورد نیاز نشان می دهد که شرح قابلیت های این سامانه لزوما نیازمند کدنویسی نیست.

مزایای جوملا:

  • احراز هویت کاربران از طریق OpenID, Google و LDAP
  • وجود بیش از 7000 افزونه رایگان و پولی
  • انجمن گسترده توسعه دهندگان همراه با مستندات و آموزش های قابل دستیابی
  • وجود حدود 200 هزار نفر توسعه دهنده فعال

معایب جوملا:

  • عدم وجود سیستم مدیریت محتوا (CMS) کاربر پسند
  • کمبود قالب های قوی در مقایسه با سایر سیستم های مدیریت محتوا
  • پیچیدگی برای طراحی سایت های ساده و ابتدایی

موارد استفاده از جوملا:

  • طراحی وبلاگ و یا سایت های شخصی
  • وب سایت دانشگاه ها
  • پرتال های کاربری
  • وب سایت های خبری(مجلات، روزنامه ها و …)
  • وب سایت هایی با محتوای تجارت الکترونیک

 

3) سیستم مدیریت محتوا (CMS) دروپال DRUPAL

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی
سیستم مدیریت محتوا (CMS) دروپال DRUPAL

یکی دیگر از سیستم مدیریت محتوا (CMS) محبوب که توسط شرکت های چون New York Observer، Popular Science، MIT، Sony Music و Fast Company استفاده می شود، دروپال است. ویژگی های منعطف و کاربرپسند این سامانه امکان مدیریت محتوای سایت ها را راحت کرده است.

این سیستم مدیریت محتوا (CMS) دارای انجمن توسعه دهندگان فعال، تعداد زیادی کانال IRC یا (Internet Relay Chat یک سیستمی  که انتقال مطالب (پیام ها) در فرمت متن رو بسیار ساده کرده) و تالارهای گفتگو و مستنداتی که همیشه در حال به روز و بهینه شدن است؛ این مستندات دربرگیرنده تمامی نیازهای نصب و راه اندازی وب سایت ها، ماژول ها، طراحی قالب ها و دیگر مسائل مرتبط است.

داشتن بیش از 6000 افزونه برای این سامانه تاثیرات زیادی در افزایش قابلیت های این CMS جهت مدیریت محتوا داشته و با بکارگیری این سیستم می توان تمام تمرکز را متوجه طراحی و راه اندازی وب سایت نمود، و نیاز به درگیری با کدنویسی به طور کامل از میان رفته است.

مزایای دروپال:

  • انجمن پشتیبانی قدرتمند تشکیل شده از کانالهای IRC و حتی پشتیبانی زنده
  • وجود بیش از 6000 افزونه که این سامانه را تا حد زیادی قابل توسعه کرده است.
  • استفاده از این سامانه توسط شرکت های بزرگ که خود گواه قدرت این سامانه است.

معایب دروپال :

  • پیچیدگی برای طراحی سایت های ساده و ابتدایی
  • کم بودن تعداد قالب های رایگان و غیررایگان
  • پیچیدگی در ایجاد قالب

موارد استفاده از دروپال:

  • وب سایت هایی با محتوای ذخیره سازی فایل ها
  • شبکه های اجتماعی
  • پرتال های خبری
  • وبلاگ های اجتماعی
  • وب سایت هایی جهت اشتراک گذاری ویدئو و عکس

 

4) سیستم مدیریت محتوا (CMS) اکسپرشن انجین EXPRESSIONENGINE 

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی
سیستم مدیریت محتوا (CMS) اکسپرشن انجین EXPRESSIONENGINE

این سیستم ترکیب بسیار جالبی از نرم افزارهای پولی و متن باز است. ساختار این سیستم مدیریت محتوا (CMS) بر پایه CodeIgniter است که خود یک فریم ورک متن باز است. جنبه ی غیر رایگان این سامانه از این واقعیت است که برنامه نویسانی فعال همراه با پشتیبانی فنی و انحصاری در این سیستم وجود دارند.

وب سایت های مطرحی که به کمک این سیستم راه اندازی شده اند عبارتند از AIX Life، the Canon Ixus site و LivingSocial Adventures.

بزرگی پلاگین و ماژول ها در این CMS بسیار کم است به شکلی که تنها 22 ماژول و 100 پلاگین در دسترس است. اما با همین تعداد اندک، دانش نامه ها، تالارهای گفتگو ، سایت های بسیار زیادی مانند مدیریت کاربران، تجارت الکترونیک، سایت های آمارگیری و…. ساخته شده اند.

چنانچه از طریق وب سایت رسمی امکان یافتن پلاگین مورد نظر فراهم نباشد، انجمن هایی برای ارائه ی پلاگین متناسب با نیاز شما در نظر گرفته شده است.

مزایای اکسپرشن انجین:

  • ارائه لایسنس
  • تمرکز بر امنیت (این در حالی است که سامانه مذکور با هیچگونه نقص امنیتی جدی مواجه نشده است)
  • عدم اعمال محدودیت در طراحی سایت ها

معایب اکسپرشن انجین:

  • هزینه بالا بخصوص برای طراحی سایت های تجاری
  • پیچیدگی برای طراحی سایت های ساده و ابتدایی
  • عدم وجود دمو جهت ارزیابی سامانه پیش از خرید

 

5) سیستم مدیریت محتوا (CMS) تکست پترن TEXTPATTERN 

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی
سیستم مدیریت محتوا (CMS) تکست پترن TEXTPATTERN

تکست پترن یکی از سیستم های نادیده گرفته شده، در بازار سیستم های مدیریت محتوا می باشد. این سامانه از انعطاف پذیری و کاربرپسندی بالایی برخوردار است که به آسانی قابلیت سفارشی سازی دارد.

از این سیستم مدیریت محتوا (CMS) برای تولید تگ های برنامه نویسی استفاده می شود، که به بازیابی و مدیریت محتوا کمک خوبی کرده است. این سامانه به آسانی متن های خام و بدون فرمت را در مقالات تبدیل به متن های XHTML می کند و میزان کارپسندی مطالب را به طور چشمگیری افزایش می دهد.

گستردگی قالب های این سامانه به اندازه وردپرس، جوملا و یا دروپال نیست و تنها بالغ بر 120 قالب جهت استفاده کاربران می باشد. در عین حال چندین قالب مدیریتی نیز برای مدیریت محتوا توسط برنامه نویسان ارائه شده است.

مزایای تکست پترن:

  • محیط کاربری بسیار ساده
  • بسیار مناسب برای طراحی هر نوع سایت همراه با ارائه آموزش های لازم
  • مستندات بسیار مناسب

معایب تکست پترن:

  • کاربران اندک
  • پلاگین های محدود نسبت به دیگر سیستم مدیریت محتوا (CMS) ها
  • کمبود قالب های قوی

موارد استفاده از تکست پترن:

  • وب سایت های خبری
  • وب سایت های آموزشی
  • وب سایت هایی با محتوای معرفی محصولات
  • پرتال های ساده
  • وب سایت هایی جهت دانلود فایل ها

 

6) سیستم مدیریت محتوا (CMS) کانتائو CONTAO – با نام رسمی TYPOLIGHT

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی
سیستم مدیریت محتوا (CMS) کانتائو CONTAO – با نام رسمی TYPOLIGHT

این سامانه با استفاده از AJAX و قابلیت های Web 2 سبب شده که کاربران زیادی از استفاده آن لذت ببرند. ساختار سیستم استاندارد آن از امنیت بالایی برخوردار است. علاوه‌ بر این، سیستم می‌تواند به صورت انعطاف‌پذیر و کم هزینه گسترش یابد.

مدیریت آسان کاربران و قوانین، سرویس بروزرسانی، چارچوب پیشرفته و بسیاری از افزونه‌های داخلی موجود ( اخبار، تقویم، فرم‌ها و ….) کانتائو را به عنوان یکی از محبوب ترین سیستم‌های مدیریت محتوای متن‌باز تبدیل کرده است.

قالب های کمی برای این سامانه طراحی شده که البته با توجه به پشتیبانی این CMS از فریم ورک های CSS نگرانی جدی برای طراحان در پی نخواهد داشت.

مزایای کانتائو:

  • عدم محدودیت در طراحی وب سایت
  • سهولت در یادگیری برای طراحان
  • ماژول های قدرتمند

معایب کانتائو:

  • عدم وجود قالب
  • عدم توسعه بخش مدیریتی این سیستم از طریق ادمین
  • استفاده از این سامانه در طراحی سایت های کوچک به دلیل توسعه نیافتگی بخش مدیریتی ادمین

7) سیستم مدیریت محتوا (CMS) سیلوراستریپ SILVERSTRIPE

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی
سیستم مدیریت محتوا (CMS) سیلوراستریپ SILVERSTRIPE

این سامانه یک سیستم مدیریت متن باز و مناسب طراحانی است که به کدنویسی علاقه دارند. با توجه به وجود دستعورالعمل ها، آموزه ها، وبلاگ ها و تالارهای گفتگو بیشمار، این سیستم برای برنامه نویسان مبتدی نیز قابل استفاده است.

با توجه به اینکه کدهای برنامه نویسی مشتق از ویژگی های فریم ورک Sapphire می باشند بنابراین برنامه نویسان می توانند به راحتی از هر یک از کدهای HTML و یا CSS برای طراحی وب سایت خود بهره گیرند. یکی دیگر از ویژگی های این سامانه مدیریت صفحات چندگانه جهت پاسخگویی هر چه کاملتر به نیازهای کاربران می باشد.

همچنین این CMS از ابزارهای نگارشی قدرتمندی برخوردار است که طراحان را قادر می سازد از طریق این ابزارها، تنظیمات جداگانه ای با سطوح دسترسی مختلف برای بخش های منتشر شده و یا منتشر نشده وب سایت تعریف کرده و محتوای آن را مدیریت نمایند. این ویژگی در مقابل داشتن چندین ویرایشگر و یا ویراستاری که تنها نیاز است بخش خاصی را مدیریت نماید، ویژگی کاملا برجسته ای است.

این سامانه جامعه طراحان عظیمی را در بر می گیرد. سازمان پشتیبانی این CMS جهت بروزرسانی و بهینه سازی کدهای مربوطه، برای پاسخگویی و رفع هر چه سریعتر مشکلات احتمالی، در دسترس بوده و این سازمان ها در 30 کشور دنیا وجود دارند که پشتیبانی گسترده و جامع این CMS را بر عهده دارند.

مزایای سیلوراستریپ :

  • سهولت در سیستم مدیریت
  • آزادی در استفاده از کدهای CSS و یا HTML بر مبنای نیاز طراحی وب سایت
  • بیش از 350.000 بار دانلود توسط کاربران
  • توسعه یافتگی بر اساس استاندارهای موجود

معایب سیلوراستریپ :

  • نیاز به آموزش و یادگیری جهت استفاده از این CMS
  • محدودیت در ماژول/افزونه (حدودا 50 عدد)
  • کمبود قالب های قوی

8) سیستم مدیریت محتوا (CMS) آمبراکو UMBRACO

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی
سیستم مدیریت محتوا (CMS) آمبراکو UMBRACO

این سامانه با امکان مدیریت همه جانبه و تمرکز بر استاندارهای وب و با استفاده از سیستم قالب بندی باز و توانایی ساخت دستورالعمل ها یکی از سیستم های مدیریت محتوای محبوب است.

همچنین به راحتی می توان محتوای وب سایت های طراحی شده با Silverlight را در سایت های مدیریت شده با این سامانه گنجاند. از جمله وب سایت های طراحی شده با این سامانه می توان به Heinz و ABBA اشاره کرد.

از دیدگاه مدیریتی این سامانه با ارائه نمودار درختی، این امکان را برای کاربران فراهم آورده است که اطلاعات مورد نیاز را در مورد وب سایت به دست آورده و نگاهی اجمالی به آن بیندازند.

این سیستم مدیریت محتوا (CMS) قابلیت پشتیبانی از نسخه های متعدد، نمایش زمان بندی شده و پیش نمایش صفحات را دارد. از دیگر ویژگی های بارز این سامانه می توان به پشتیبانی این سیستم از Word اشاره کرد و این خود دلیل محبوبیت این سامانه نزد کاربران مایکروسافت آفیس است.

مدیریت سمت ادمین برای طراحان و برنامه نویسان در این سامانه از طریق اپلیکیشن های سفارشی شده و پلت فرم متن باز API فراهم شده است.

مزایای آمبراکو:

  • وجود پشتیبانی به دو صورت رایگان و غیر رایگان
  • بسیار قدرتمند و منعطف برای طراحی وب سایت ها و شبکه های داخلی
  • پلت فرم متن باز API

معایب آمبراکو:

  • افزونه های اولیه غیر رایگان
  • عدم وجود دمو جهت ارزیابی سامانه پیش از خرید
  • عدم امکان استفاده از قالب های طراحی شده سمت کاربر

موارد استفاده از آمبراکو:

  • مجلات و روزنامه ها
  • وب سایت هایی با محتوای تجارت الکترونیک
  • وب سایت های دولتی
  • وبلاگ های شخصی
  • وب سایت های مراکز آموزش

9) سیستم مدیریت محتوا (CMS) کانسرت  concrete5

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی
سیستم مدیریت محتوا (CMS) کانسرت  concrete5

این سامانه در حقیقت یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) نیست؛.بلکه می توان آن را در فهرست فریم ورک ها گنجاند. این روزها طراحی وب سایت ها کار ساده ای است و می تواند طی مراحل مختلفی صورت گیرد.

می توان سایتی را با یک قالب طراحی کرد.و نیازی به هیچ کدنویسی نداشت و یا می توان کدهای مورد نیاز را از طریق CSS و یا HTML تولید کرد و وب سایت را به کمک آن ها راه اندازی نمود. قالب های آماده ی بسیاری برای افرادی که مشکلی با زبان برنامه نویسی PHP نداشته باشند وجود دارد.

یکی از ویژگی های شاخص این سامانه، سهولت در ویرایش متون و کارپسندی آن است؛.که برای کابران بسیار مبتدی نیز قابل استفاده است.

با تکیه بر گزارشات ارائه شده در سال 2010 در رابطه با سیستم های مدیریت محتوای متن باز، انجمن برنامه نویسانی که از این سامانه بهره برده اند، افزایش قابل توجهی داشته است. به همین دلیل پاسخ هر گونه سوال از طریق سیستم.تیکتینگ و یا با استفاده از تالارهای گفتگو براحتی قابل دستیابی است. از این رو کاربرپسندی و پشتیبانی قوی، این سامانه را میان طراحان مبتدی بسیار محبوب کرده است.

مزایای کانسرت 5 :

  • تبدیل وب سایت های نوشته شده با کدهای HTML ابتدایی به وب سایت طراحی شده با کانسرت در لحظه
  • انجمن برنامه نویسان فعال و گسترده
  • ارائه سرویس میزبانی شامل پیشیبانی در این زمینه

معایب کانسرت 5 :

  • غیر رایگان بودن پلاگین های قوی و مفید
  • غیر رایگان بودن اکثر قالب ها
  • پشیبانی غیر رایگان در صورت عدم تهیه سرویس میزبانی از شرکت ارائه دهنده این سامانه

10) سیستم مدیریت محتوا (CMS) کاشی سی ام اس CUSHYCMS

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی
سیستم مدیریت محتوا (CMS) کاشی سی ام اس CUSHYCMS

نسخه رایگان این CMS در برگیرنده تعداد. نامحدودی وب سایت، صفحات و ویرایشگرهاست با این ویژگی که اجازه استفاده از نام دامنه و لوگوی شخصیتان از شما سلب شده است.

چنانچه این مسئله برایتان اهمیتی ندارند، نسخه رایگان پیشنهاد ویژه ای خواهد بود در غیر اینصورت می توانید با پرداخت هزینه لایسنس نسخه حرفه ای نسبت به نگهداری برند و نام خود اقدام نمایید.

سهولت در ویراستاری برای کاربران این سامانه را از دیگر سامانه ها متمایز کرده است. شما سایت خود را طراحی کرده و سپس آن را به این سیستم مدیریت محتوا (CMS) اضافه می کنید. سپس دسترسی های لازم را جهت وایریش بخش دلخواه به کاربرانتان می دهید.

با توجه به ماهیت این سیستم مدیریت محتوا (CMS) پلاگین و یا قالب از پیش تعیین شده ای برای این سامانه در نظر گرفته نشده است. برای آن دسته از طراحان که عادت به کار با سیستم مدیریت محتوا ندارند و یا آن دسته که سایت هایی ساده طراحی کرده اند. و نیازی به ویژگی های گسترده سیستم مدیریت محتوا (CMS) ندارند ولی مایلند که کاربرانشان امکان ویرایش برخی از قسمت های سایت را داشته باشند. این سامانه یک پیشنهاد ویژه است.

مزایای کاشی سی ام اس:

  • سهولت بسیار در ویرایش و مدیریت محتوا
  • نسخه های رایگان مناسب برای عموم کاربران
  • سسهولت در آغاز به کار

معایب کاشی سی ام اس:

  • هزینه قابل توجه در صورت بکارگیری نسخه های غیر رایگان تنها در یک وب سایت
  • پشتیبانی از طریق ایمیل تنها در نسخه های غیر رایگان
  • بسار ابتدایی برای طراحی سایت های بزرگ

 

نتیجه گیری: کدام سیستم مدیریت محتوا (CMS) بهتر است

سیستم مدیریت محتوا (CMS) | بهترین سیستم فروشگاهی

با مقایسه ای که ما انجام دادیم، هر راه حل ارائه شده مبتنی بر اهداف توسعه نرم افزار است که تأثیر تعیین کننده ای بر جهت گیری پروژه دارد. پیدا کردن سیستم مدیریت محتوا (CMS) کامل که به تمام نیازهای عملیاتی وب عالی پاسخ بدهد یک جستجوی بی هدف است.

نتیجه گیری ما می گوید. هیچ برنده روشن موجود نیست. اما به جای آن مزایا و معایب سیستم های مختلف را در رابطه با پروژه های مختلف و الزامات خاص را مشخص می کند.

مثلا وردپرس در درجه اول برای وبلاگ نویسان طراحی شده است. و برای استفاده از آن به عنوان سیستم فروشگاهی باید افزونه مورد نیاز آن را نصب کنید و نیاز دارد.

سیستم مدیریت محتوا (CMS) ماجولار دروپال از یک پروژه اجتماعی گرفته شده است. اما همچنان به کاربران امروز طیف وسیعی از توابع وب 2.0 را ارائه می دهد. اگر شما برای پروژه خود نیازی به این ماجول ها ندارید، باید یک گزینه سیستم مدیریت محتوا (CMS) دیگر را انتخاب کنید. برای مثال جوملا! این سیستم همچنین به کاربران انتخاب گسترده ای از افزونه ها برای انطباق سیستم به شرایط مربوطه می دهد.

به این صفحه رتبه دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان
Scroll to Top