بهترین فروشگاه سازهای رایگان جهان کدامند؟

بهترین فروشگاه ساز رایگان

بهترین فروشگاه ساز رایگان فارسی را می شناسید؟ فروشگاه اینترنتی سیستمی است که به کمک آن می توانید یک فروشگاه 24 ساعته راه اندازی کنید و آن را مدیریت کنید. فروشگاه سازهای حرفه ای در این مسیر به شما کمک می کنند تا با توجه به نیازهایی که دارید محصولات خود را به بهترین شکل ارائه دهید. اما در میان تعداد زیاد فروشگاه سازهای رایگان کدام یک عملکرد بهتری دارند و ویژگی های آنها چیست.در این مقاله در نظر داریم 5 تا از بهترین فروشگاه ساز رایگان فارسی را به طور کامل شرح دهیم تا شناخت بهتری از آنها پیدا کنید.

معرفی بهترین فروشگاه ساز رایگان

فروشگاه سازهای اینترنتی بسیار زیادی وجود دارند. ولی همه ما می خواهیم که بهترین فروشگاه ساز رایگان فارسی را داشته باشیم و همان را برای کار خود استفاده کنیم.

سایت ساز رایگان، سیستمی است که به کمک آن می‌ توانید یک مغازۀ 24 ساعتۀ شبانه روزی اینترنتی برای خودتان ایجاد کنید، آن را مدیریت کنید و هر چیز ، از کالای فیزیکی گرفته تا خدمات و محصولات دانلودی و … در آن به فروش برسانید.

1- فروشگاه ساز ووکامرس (woocommerce)

فروشگاه ساز ووکامرس(woocommerce)

فروشگاه ساز ووکامرس(woocommerce) یک افزونه بسیار پرطرفدار و قدرتمند و با محیط کاربر پسند می باشد. که به شما امکانات زیادی برای ساخت فروشگاه تان می دهد شما 100% امکان کنترل تمام اطلاعات فروشگاه، پشتیبانی در حالت نسخه موبایل و… را خواهید داشت.

محیط کاربری فروشگاه ساز ووکامرس

محیط کاربری ووکامرس به گونه‌ای زیبا و کاربرپسند طراحی شده است که در حال حاضر ۴۲ درصد از فروشگاه‌ های اینترنتی را به خود اختصاص داده است.

این افزونه توسط یک تیم قدرتمند و حرفه‌ای ایجاد شد و با پیشرفتی که داشت.محبوبیت و شهرت زیادی پیدا کرد است.

یکی دیگر از علل جذب شدن کاربران به این افزونه رایگان بودن آن است.

مهم‌تر از همه این که هر فرد مبتدی و حرفه‌ ای می‌ تواند یک با خرید فروشگاه ساز، وب سایت خود را راه اندازی کند و به هیچ گونه کدنویسی احتیاج نخواهد داشت.

4 ویژگی فروشگاه ساز آنلاین ووکامرس

  1. عدم محدودیت در محصولات و تصاویر
  2. افزودن دسته‌ها، برچسب‌ها و ویژگی‌های محصول
  3. ذخیره‌سازی و فیلتر کردن محصولات
  4. نمایش امکان نرخ‌ دهی و امتیازدهی به محصولات

در حال حاضر فروشگاه ساز آنلاین وردپرس و افزونه‌ های آن سهمی ۴۰ درصدی از آنچه به نام وب سایت فروشگاهی در فضای وب وجود دارد را در اختیار دارند. این عدد بسیار بزرگ که در کمتر از ۵ سال بدست آمده است، نشانه‌ ای از محبوبیت و کارآمدی فروشگاه ساز حرفه ای ووکامرس برای مدیریت محتوای مربوط به سایت‌ های خرید و فروش و مقایسه بهترین فروشگاه ساز رایگان فارسی با هم است.

فروشگاه ساز یا به صورت یک افزونه است و یا به صورت یک برنامه نصبی که بر روی سیستم مدیریت محتوا شما نصب می گردد.

2- فروشگاه ساز مجنتو (Magento)

فروشگاه ساز مجنتو (Magento)

فروشگاه ساز مجنتو (Magento) بهترین فروشگاه ساز رایگان فارسی می باشد و کاملا انعطاف پذیر بوده و امکانات بسیار زیادی را برای شما فراهم می کند.

امکانات فروشگاه ساز کاملا رایگان مجنتو (Magento)

  • سئو
  • چند فروشگاهی
  • امکانات بازاریابی
  • آنالیزهای دقیق و عمیق
  • مدیریت محصولات
  • پشتیبانی از سیستم های چند آدرسی مشتری
  • و …

فروشگاه اینترنتی eBay یکی از بهترین فروشگاه های اینترنتی جهان محسوب می شود و لازم است بدانید فروشگاه ساز مجنتو توسط این فروشگاه بزرگ حمایت می شود. پس به شما اطمینان می دهد که ویرایش های متنوع برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ ارائه خواهد داد.

نقطه ضعف افزونه مجنتو چیست؟

یکی از دلایلی که باعث می شود مجنتو توسط کاربران مورد استفاده قرار نگیرد محیط کاربری آن است .

هر چند با ارائه‌ نسخه‌ جدید این فروشگاه‌ ساز، پلت فرم آن تا حدودی قابل فهم‌تر شده است؛ اما همچنان استفاده از آن دشوار است.

فروشگاه ساز آنلاین مجنتو گزینه‌ خوبی برای افرادی که اطلاعات زیادی در زمینه تکنولوژی ندارند نیست و این افراد باید خودشان را برای یادگیری اصول پایه‌ این پلت فرم آماده کنند. در حالت کلی می تواند از دیگر سایت های فروشگاه ساز برتر دنیا استفاده کنند.

تفاوت فروشگاه ساز ووکامرس با فروشگاه ساز مجنتو در چیست؟

این فروشگاه ساز از نظر امکانات بسیار مشابه وردپرس با افزونۀ فروشگاه ساز ووکامرس است؛ منتها با این تفاوت که خودش افزونه نیست و ماهیت فروشگاهی را از همان ابتدا دارد.

اگر قرار است که محصولات زیادی رو در فروشگاه تان به فروش برسانید. مجنتو انتخاب خوبی است و برای سایت‌ های فروشگاهی با تعداد محصولات بالا مناسب است و پشتیبانی خوبی نیز دارد.

3- بهترین سایت فروشگاه ساز پرستاشاپ (prestaShop)

فروشگاه ساز پرستاشاپ (prestaShop)

بهترین سایت فروشگاه ساز پرستاشاپ (prestaShop) نیز مانند بعضی دیگر از افزونه های فروشگاهی متن‌ باز بوده است.

و علاوه بر بروزرسانی‌‌ های مداوم و ماژول‌ هایی که توسط پشتیبانی سایت پرستاشاپ نوشته می‌ شود، ماژول‌ ها و قالب‌ های بسیاری نیز توسط توسعه‌ دهندگان آزاد برای آن ایجاد شده است که به صورت رایگان و یا با پرداخت هزینه در اختیار فروشگاه‌ های اینترنتی قرار داده می‌ شوند.

عوامل تاثیر گذار در محبوبیت افزونه پرستاشاپ

  • پشتیبانی از ویژگی “مقایسه چند محصول
  • پیچیدگی و قدرتمندی این افزونه مانند مجنتو و زیبایی و سادگی آن مانند شاپی فای است.

داشتن همه این ویژگی ها باعث شده تا پرستاشاپ جزو بهترین فروشگاه ساز رایگان فارسی شود.

کارکردن با این فروشگاه ساز اینترنتی راحت است اما برای این که بتوانید از تمام ظرفیت آن استفاده کنید نیازمند این هستید که از برنامه نویس‌ های حرفه‌ ای برای توسعۀ آن استفاده کنید و یا افزونه‌ های اختصاصی را خریداری کنید.

دارا بودن بیش از 310 قابلیت رایگان بهترین سایت فروشگاه ساز پرستاشاپ باعث شده کاربران زیادی را به سمت خود جذب کند. همچنین نزدیک به 230000 فروشگاه اینترنتی در سراسر دنیا وجود دارد که توسط پرستاشاپ ایجاد شده است.

مزیت بهترین سایت ساز فروشگاهی پرستاشاپ

در صورتی که می خواهید یک بهترین سایت ساز فروشگاهی با قابلیت های بسیار و محیطی کاربرپسند بدور از هرگونه هزینه ای داشته باشید پرستا شاپ نیز می تواند انتخاب خوبی باشد.

4- بهترین فروشگاه ساز اینترنتی شاپی فای (Shopify)

فروشگاه ساز شاپی فای(Shopify)

فروشگاه رایگان شاپی فای(Shopify) نیازی به هاست ندارد و عملا به صورت برنامه روی سیستم شما نصب می شود و با خرید دامنه و ایجاد حساب کاربری می توانید کار را شروع کنید.

همچنین بهتر است بدانید Shopify تنها ۷ درصد از سهم بهترین فروشگاه ساز رایگان را در دست دارد.

برای استفاده از بهترین فروشگاه ساز اینترنتی فقط کافیست یک حساب کاربری در سایت شاپی فای بسازید و یک دامنه را که قبلا تهیه کرده بودید را به حساب کاربری خود متصل کنید.

پس از انتخاب پوسته سایت و فعال کردن فروشگاه ساز رایگان با درگاه پرداخت از طرف شاپی فای سایت فروشگاهی خود را راه اندازی کنید و محصولات خود را به همین سادگی به فروش برسانید.

نقطه ضعف فروشگاه ساز رایگان شاپی فای

برخلاف فروشگاه ساز حرفه ای ووکامرس در فروشگاه ساز رایگان شاپی فای(Shopify) شما مالک هر آنچه ایجاد کرده‌اید نیستید و این یک نقطه ضعف برای این افزونه محسوب می‌شود.

شما می‌ توانید از برخی اطلاعات خود کپی بگیرید ولی صاحب آنچه که نوشته اید نیستید.

همچنین این سیستم به شما این امکان را.می‌دهد که با یک اپلیکیشن بتوانید از.سایت خود بک آپ بگیرید. همچنین با یک API.می‌توانید به اطلاعات خود دسترسی داشته باشید.از این رو می‌ توانید از قالب های آماده آن استفاده.کنید و با اپلیکیشن‌های آن کارهای.مورد نظر خود را انجام دهید و.این که کدهای HTML شخصی خود را وارد کنید.

راحتی کار با این افزونه و عدم نیاز.به دانش زیاد برای راه اندازی.سریع از مزیت‌ های این سیستم است.

مدیریت سیستم‌ های فروشگاهی نیز خیلی راحت بوده و زمان زیادی را از شما نمی‌گیرد. اما.باید به این دقت کنیم که.در مقابل مزیت‌های شاپی فای.محدویت‌ هایی نیز وجود دارد.که ممکن است ذوق شما را کور کند.

5- فروشگاه ساز کاملا رایگان اپن کارت (Opencart)

فروشگاه ساز اپن کارت (Opencart)

فروشگاه ساز کاملا رایگان اپن کارت(Opencart) بهترین فروشگاه ساز اینترنتی است و اگر قصد ساخت یک فروشگاه بزرگ.و دردسر های آن را ندارید اپن کارت یک پلت فرم.رایگان و عالی برای ساختن فروشگاه‌ های.اینترنتی با ‌اندازه‌ کوچک و متوسط است.

این نرم‌افزار براساس PHP نوشته شده و.برای کسانی که به این زبان برنامه نویسی.مسلط هستند بسیار.مناسب است.

اپن کارت دارای یک سری افزونه‌.اصلی نیز هست. اگر به افزونه‌ های بیشتری برای کار خود احتیاج دارید. می‌ توانید آن‌ ها را از میان ۱۴ هزار افزونه‌ موجود انتخاب و دانلود کنید.

این فروشگاه ‌ساز اکثر.ویژگی‌ های پایه و مورد نیاز کاربر برای ساخت.فروشگاه اینترنتی را دارد و همچنین به دلیل بهره‌ مندی از.تکنولوژی AJAX دارای.سرعت بالایی است. اپن کارت امکان.آپلود بی نهایت محصولات و دسته‌ بندی.آن‌ ها را تنها از طریق یک پنل مدیریت ساده مهیا می کند.

یکی دیگر از دلایل محبوبیت.این فروشگاه ‌ساز این است که از زبان‌ها و واحدهای مختلف پول پشتیبانی می کند.

میزان محبوبیت افزونه های فروشگاهی در جهان

میزان محبوبیت افزونه های فروشگاهی در جهان

پیشنهاد ویژه آنلاینربه مدت محدود:

با توجه به آمار های جهانی در خصوص بهترین فروشگاه ساز رایگان فارسی در جهان و تحلیل.سرعت و قدرت و سهولت در انجام کار هستند. ما.فروشگاه ساز ووکامرس(woocommerce) را به شما.پیشنهاد می کنیم؛ چرا که انتخاب اول.فروشگاه های بزرگ می باشد.

وجود یک پکیج حرفه ای فروشگاهی می تواند ضامن موفقیت شما در کسب و کار اینترنتی باشد.

قالب فروشگاهی نیوکالا با بیش از 1000 فروش موفق توانسته نظر اکثریت کاربران را به سمت و سوی خود جلب کند.

ویژگی های قالب فروشگاهی نیوکالا شامل:

  • مدیریت موجودی انبار قوی
  • ریسپانسیو بودن
  • دمو حرفه ای
  • سازگاری با افزونه های مربوط به ووکامرس
  • اپلیکیشن اندروید ووکامرس و…

برخی از خریداران پکیج فروشگاهی

برخی از خریداران پکیج فروشگاهیاپلیکشن نسخه ios

? خب همان طور که کاربران آندرویدی در حال افزایش هستند؛ کاربران گوشی های اپل و سیستم عامل IOS هم در حال رشد و افزایش اند.

با توجه به پیچیدگی ها و سختی هایی که در برنامه نویسی IOS هست ؛ تیم استورینا تلاش کرده است اپلیکیشن زیبا و کاربر پسند را عرضه نماید.

شما می توانید برای فروشگاه تان، در کنار اپلیکیشن آندروید ؛ اپلیکیشن IOS برای کاربران اپل هم داشته باشید.

 به امکانات مهم اپلیکیشن نسخه IOS می پردازیم :

اپلیکشن

  • این اپلیکیشن همانند نسخه آندروید ؛ سازگار با ووکامرس با هر قالبی می باشد.
  • از ویژگی های این اپلیکیشن سازگاری کامل با درگاه های پرداخت ایرانی است.
  • این اپلیکیشن با الگوبرداری از دیجی کالا طراحی شده است.

شما می توانید این اپلیکیشن را با نام لوگو و برندتان در مارکت هایی نظیر : اپ استور ؛ سیب اپ و اناردونی منتشر نمایید.

نظر آقای محمد باقر پور منصوری در مورد پکیج فروشگاهی

نظر مدیر وب سایت مودم مارت آقای محمد امین سلامت در مورد پکیج فروشگاهی

بهترین فروشگاه سازهای رایگان جهان کدامند؟

چند نمونه از بهترین فروشگاه هایی که از فروشگاه ساز ما استفاده می کنند

چند نمونه از بهترین فروشگاه سازها

معرفی اپلیکیشن فروشگاهی ووکامرس متصل به سایت شما

بهترین فروشگاه سازهای رایگان جهان کدامند؟

نتیجه گیری

آنلاینر در این مقاله سعی کرده است شما را با بهترین فروشگاه ساز رایگان فارسی در دنیا آشنا کند. از این رو با خرید قالب سایت شما به راحت ترین شکل ممکن می توانید کسب و کار خود را شخصی سازی و راه اندازی کنید.

سوالات متداول

امکانات فروشگاه ساز مجنتو (Magento) کدامند؟

سئو – چند فروشگاهی – امکانات بازاریابی – مدیریت محصولات و…

عوامل تاثیر گذار در محبوبیت افزونه پرستاشاپ چیست؟

پشتیبانی از ویژگی “مقایسه چند محصول” – پیچیدگی و قدرتمندی این افزونه مانند مجنتو و زیبایی و سادگی آن مانند شاپی فای است.

3.5/5 - (2 امتیاز)

2 دیدگاه دربارهٔ «بهترین فروشگاه سازهای رایگان جهان کدامند؟»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان
Scroll to Top